به گزارش فرهنگ امروز به نقل از مهر؛ علی خاکی صدیق با اشاره به زیرساختهای آموزش الکترونیکی دانشگاهها گفت: آموزش الکترونیکی در کشور نسبت به ترم قبل خیلی بهتر شده است، چراکه زیرساختهای دانشگاهی آمادهتر شده است و اساتید آموزشهای لازم را دیده و توانمندسازی اساتید صورت گرفته است.
معاون آموزشی وزیر علوم افزود: متاسفانه یک شکاف زیادی بین دانشگاههای خوب و دانشگاهها و موسسات ضعیفتر داریم، هرچند الان باید همه دانشگاهها از حدی از آموزشهای الکترونیکی برخوردار شده باشند.
وی ادامه داد: قرار است رتبه بندی دانشگاهها در زمینه آموزشهای مجازی انجام شده و نتایج اعلام شود سپس بر اساس آن سیاستهایی را برای ارائه مجوز دورهها خواهیم گذاشت.
خاکی صدیق افزود: با توجه به شرایط، چارهای نداریم به جز اینکه آموزش الکترونیکی را با تمام توان پیگیری کرده و بعد از پسا کرونا هم آموزش ترکیبی را جلو ببریم.
وی یادآور شد: دیگر دوران آموزش سنتی صد درصد چهره به چهره به اتمام رسیده است و باید رویکرد نوین آموزشی را پی بگیریم که ترکیبی از این دو است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سلامتی دانشجویان از اولویت اصلی وزارت علوم است و در همین راستا باید تمام مراحل ثبت نام به صورت الکترونیکی انجام شود.
وی افزود: ترم جاری دانشگاه از اواخر شهریور و اول مهر آغاز شد ولی دانشجویان تازه وارد با تأخیری به خاطر شرایط کرونا مواجه هستند که دانشگاهها به علت اینکه دانشجویان متضرر نشوند و دوره تحصیلی آنان برقرار باشد برنامهریز هایی را انجام دادهاند تا دانشجویان بتوانند دوره تحصیلی را به اتمام برسانند.
خاکی صدیق ادامه داد: تعداد واحدهایی که دانشجویان میگیرند مانند سالهای گذشته نخواهد بود و این تعداد واحدها کمتر است برای اینکه دانشگاهها در بازه زمانی مناسب ترم را به پایان برسانند. امیدواریم در ترم آینده کلاسها به صورت حضوری در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی برگزار شود.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تلاش کردیم تا دانشجویان تازه وارد بتوانند دو یا سه هفته ابتدایی ترم به صورت فیزیکی حضور داشته باشند که با دانشگاه، محیط و استادان آشنا شوند ولی به خاطر موج سوم کرونا مجبور هستیم این ترم را به صورت الکترونیکی داشته باشیم.
نظر شما